El nou local social del barri de La Sauleda es reformarà i s’ampliarà comptant amb un espai de 300 metres quadrats

El barri de La Sauleda de Palafrugell comptarà amb un local social que es reformarà i s’ampliarà arribant a comptar amb un espai de quasi 300 metres quadrats. D’aquesta manera, l’espai suposarà comptar amb 140 metres quadrats de superfície útil de més aproximadament.

El nou espai comptarà amb una gran sala polivalent, un pati privat, magatzem, banys, despatxos i petites sales, condicionades per fer-hi tot tipus d’activitats, així com un gran porxo d’entrada i un vestíbul per a la distribució dels diferents espais per evitar entorpir les activitats paral·leles.

Segons l’alcalde, Juli Fernández, “aquesta és una aposta per seguir treballant pel barri i per la gent del barri, per cohesionar-lo i també per oferir als veïns un espai de trobada més còmode, modern i funcional”.

El projecte, que va presentar als veïns la setmana passada l’equip redactor i el propi alcalde, recull els usos i necessitats detectats en diferents processos participatius previs a la redacció, on han col·laborat entitats, tècnics i ciutadania.