Renovat part de l'enllumenat de Calella, Llafranc i Palafrugell

Durant les darreres setmanes s’han desenvolupat les obres de substitució de l’enllumenat públic de diversos carrers dels nuclis de Calella,  Llafranc i Palafrugell.

La inversió total de les obres és de 143.667,00 € i les empreses que estan executant els treballs són Etra Bonal S.A. i Enllumenats Costa Brava S.L. Part del cost d’aquestes obres estan subvencionades per la Diputació de Girona dins el Pla Especial d’Inversions Sostenibles.

Aquestes obres, es projecten en base a les propostes que fixa el Pla Director de l’Enllumenat Públic del Municipi i consisteixen en la substitució de 257 llumeneres antigues per altres de noves, amb l’objectiu d’obtenir una major eficàcia i una disminució de la contaminació lumínica.

A Calella de Palafrugell les substitucions de llumeneres es faran sobretot als carrers de front de mar: passeig Canadell, carrer Miramar, plaça Port Bo i carrer Francesc Estrabau; a Llafranc a la plaça Promontori, carrer Brisa i carrer Pinell i a Palafrugell als carrers Bruc, Zurbaran, Lleida i Tarragona.