Busquen un pescador de canya que va desaparèixer a Aigua Xelida mentre pescava

Per terra, mar i aire. Recerca incansable de Bombers, Mossos, Policia Local i Protecció Civil de Palafrugell del pescador que aquest diumenge va desaparèixer a Aigua Xellida.

VÍDEO EN PROCÉS

Una vintena d'efectius pentinen la zona entre aquesta cala i el Far de Sant Sebastià per si troben indicis d'on pot estar un home d'uns 45 anys i veí de Barcelona que no va tornar després d'una jornada de pesca amb canya. Al llarg d'aquest dlluns al matí els equips de recerca han trobat eines i diversos objectes personals a una zona coneguda com la Llosa de Cala Nova. Segons ha explicat la família als equips de rescat l'home és un bon coneixedor del mar i pescador experimentat.

Segons han informat els Bombers l'home va sortir a pescar al matí i al vespre en no tornar a casa, es va rebre l'avís de desaparició. Aquest diumenge a la nit es va localitzar el cotxe del pescador aparcat a la zona i es va activar un equip de rescat amb les unitats de muntanya i subaquàtica dels Bombers i Mossos d'Esquadra, diversos agents de la Policia Local, membres de Protecció Civil, una embarcació de Salvament Marítim i un helicòpter.

El rescat s'està veient afectat per les condicions meteorològiques. L'onatge dificulta l'actuació de les unitats subaquàtiques, mentre que el fort vent ho fa amb l'helicòpter. Els equips de rescat estant centrant la recerca a la zona d'aigua Xelida però la van ampliant a mesura que descarten indrets on podria estar l'home. Busquen cap al sud, atès que el vent de component nord porta les corrents cap aquesta direcció.