Obre el 4t Saló de la Formació, l'Ocupació i l'Empresa a Palafrugell

Com causar impacte en un minut d'entrevista? Com utilitzar un smartphone i les xarxes socials per trobar feina o per on es comença una vegada s'acaben els estudis? Aquestes són algunes de les qüestions que s'han plantejat el primer dia del Saló de la Formació, l'Ocupació i l'Empresa que se celebra fins aquest divendres a Palafrugell.
This text will be replaced
En la seva 4a edició el saló s'ha convertit en un espai d'oportunitats professionals i on es donen alguns fonaments per millorar professionalment i empresarialment.
 
Destinat a estudiants, persones aturades, emprenedors i empresaris aquest Saló de la Formació, l'Ocupació i l'Empresa acull conferències amb especialistes del món laboral i empresarial, stands d'institucions que ofereixen serveis basats en la formació i l'ocupació i finalment hi ha l'espai d'entrevistes laborals on aquest any hi ha 250 lloc de feina buits a l'espera del perfil que hi encaixi. Sens dubte aquest espai d'oportunitats laborals, la majoria d'elles destinades a cobrir places bacants en el sector turístic i durant la temporada d'estiu és on més gent s'hi acumula. Currículum en mà totes aquestes persones tenen 2 minuts per impressionar a qui tenen davant i aconseguir que els contracti per una feina determinada.
 
La situació actual de les exportacions, els errors més comuns que cometen els emprenedors que guiats per la il·lusió poden ensopegar, el treball estacional a Europa, les bases per fer un bon currículum... tots aquests temes es posen a debat en format de conferència i a la vegada es poden seguir per streaming a través del web www.costabravadigital.cat.
 
Aquest és el segon any que el Saló de la Formació l'Ocupació i l'Empresa s'instal·la a Palafrugell. l'any vinent toca canviar d'ubicació per apropar les oportunitats laborals i els consells empresarials arreu de la comarca. Aquest any l'èxit ha provocat que s'habilitéssin 6 autobusos per portar gent de tot al Baix Empordà al Saló. Aquest s'ha organitzat enguany a través de l'àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal i l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.