Palafrugell es promociona a Arróniz en el marc de la festa del “Día de Tostada”

Palafrugell s’ha promocionat al municipi d’Arróniz, en el marc de la festa del “Día de la Tostada”, una fira que enguany arribava als 18 anys i que ha rebut, al llarg de totes les edicions, més de 115.000 persones. 

Palafrugell hi fou present amb un estand de promoció turística del municipi i amb activitats i tallers de manualitats de suro, mitjançant el Museu del Suro. Aquesta fira és una de les més importants a l’entorn de l’oli, degut a l’alta qualitat dels productes que hi són presents. 

Palafrugell va aprovar la signatura d'un conveni de col·laboració cultural amb el municipi navarrès d’Arróniz. El conveni recull l’interès dels dos ajuntaments per tal d’establir un programa de relació i d’amistat entre ambdues poblacions i les seves respectives festivitats i activitats de cultura popular.

Una delegació de l’Ajuntament de Palafrugell va visitar Arróniz per tal de ser presents a aquesta fira representativa d’un dels olis de més prestigi de l’Estat i així seguir establint un contacte entre els dos municipis; que preparen un pla de treball que permeti desenvolupar els objectius del conveni de col·laboració i amistat.

Arróniz (Arroitz en basc) és un municipi situat a la Comunitat Foral de Navarra, que es troba a la Merindad d'Estella, a la comarca d'Estella Oriental i a 57,8 km de la capital de la comunitat, Pamplona . La seva població actual és de 1.078 habitants.