Un cartell ple d'estrelles en el Festival Cap Roig 2016

Estrelles internacionals com Rod Stewart, The Corrs o Santana passaran pel Festival de Cap Roig aquest estiu.

This text will be replaced

Els Jardins de Calella de Palafrugell reobriran les seves portes del 8 de juliol al 17 d'agost amb una vintena de concerts d'artistes universals i grans noms dels panorames espanyol i català.

Manel, un dels grups catalans del moment, serà l'encarregat d'aixecar el teló del certamen amb el seu nou disc, "Jo comparteixo". A l'escena catalana s'hi sumen uns populars Catarres, els barcelonins Love of Lesbian que s'estrenen a Cap Roig passejant el seu vuitè disc i els mítics Sopa de Cabra, que presenten "Cercles", el treball amb el quals els gironins signen el seu retorn.

En el panorama internacional Rod Stewart aterrarà amb força amb compilació dels seus èxits més sonats des del 1970 fins a l'actualitat. L'essència pura del brit-pop arribarà de la mà de Richard Ashcroft, que després de sis anys publicarà nou àlbum. El so de la guitarra es farà sentir de la mà del veterà Carlos Santana, un artista més que consagrat que compta amb 10 grammys i més de 100 milions discs venuts. I per primer cop a la història, els mítics The Corrs visitaran el festival baix empordanès i ho faran amb el seu àlbum de retorn, "White Light".

Altres noms que engreixaran la quota internacional seran Kings of convenience, Status Quo o la soprano Ainhoa Arteta.

Alejandro Sanz serà un any més un dels noms més sonats dins de la programació musical espanyola, on també hi haurà altres vells coneguts de Cap Roig com Malú, Rosario, Melendi, Antonio Orozco o Sergio Dalma.

Amaral o Manuel Carrasco són noms que també se sumaran a la festa musical d'enguany.

Com és habitual, Cap Roig reserva dues vetllades pel públic infantil. El Super3 celebrarà els seus 25 anys amb un nou espectacle amb una combinació del darrer disc, Ankandú, i també de les cançons de sempre. Per altra banda el musical de Tarzán serà l'altre plat fort pel públic familiar en un espectacle selvàtic amb un toc d'humor i grans dosis de música.

Amb aquest cartell eclèctic s'ha presentat aquest divendres un dels gegants entre els festivals d'estiu de la Costa Brava, que cada any busca superar-se.

El festival de Cap Roig té un impacte econòmic de catorze milions set-cents mil euros i genera uns 200 llocs de treball.