La mesquita de Palafrugell en plena construcció

El nou centre de culte s'està aixecant en uns terrenys de prop de 600 metres quadrats de la zona del polígon industrial. El projecte que s'està executant esdevé més reduït que el que s'havia plantejat en un primer moment. 
This text will be replaced
Els terrenys van ser adquirits per la comunitat musulmana via subhasta i la mateixa entitat és qui està assumint en la seva totalitat tots els costos de les obres. 
 
El termini de les obres fixava la seva finalització al mes de juny, just perquè la comunitat musulmana ja pogués celebrar el ramadà en el nou equipament. Malgrat la previsió tot indica que es podria allargar més ja que les obres no s'estan executant en el ritme previst. L'Ajuntament que fa uns dies va fer una visita a les obres vetlla perquè s'estigui complint el projecte que es va presentar i pel que se'ls va concedir la llicència.
 
El nou centre de culte tindrà prou capacitat per acollir les necessitats de la comunitat musulmana del municipi ja que l'actual mesquita, situada al carrer Velázquez, els ha quedat petita,
 
En aquests moments a Palafrugell hi ha empadronats 3.000 musulmans.