La veïna de palafrugell Ma Lluïsa Darnaculleta ha rebut la medalla centenària

La directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona, Marta Casacuberta, acompanyada de l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, i la regidora de Benestar Social i Ciutadania, Margarita Mauri, van lliurar la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya a la senyora Maria Lluïsa Darnaculleta, que el dia 16 de març complia cent anys d’edat.

 

 

La festa d’aniversari va tenir lloc a la Residència Nostra Senyora de Montserrat, on l’homenatjada resideix des de fa 8 anys. Els amics i els familiars més propers hi van ser presents també a la celebració.

Maria Lluïsa Darnaculleta, en la seva etapa laboral va ser una dona molt treballadora i amb molta iniciativa. Va treballar al servei domèstic de diverses cases de la Bisbal de l’Empordà. També va dedicar part de la seva vida a la hostaleria passant per Tamariu i Calella de Palafrugell. A l’edat de 70 anys es va jubilar moment en que va decidir fer-se una casa a Palafrugell per poder estar a prop de la seva germana.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.