Èxit de la segona edició del projecte gastronòmic "Entaulats"

 
"Més nerviós que dirigint un restaurant d'estrella Michelin". Així és com va descriure Quim Casellas, xef del restaurant Casamar, el que sentia durant la celebració de la segona edició del projecte de gastronomia social "Entaulats", impulsat pel mateix Casellas.
This text will be replaced
 
Després de l'èxit de l'any passat, en què els cuiners van ser nens i nenes de Palafrugell, aquest any els protagonistes van ser les persones amb discapacitat psíquica. Coordinades pel guardonat equip del Casamar, van ajudar a preparar el menú del dia amb el que volien homenatjar a tots aquells voluntaris que treballen amb gent en situació de risc d'exclusió social, tot aprofitant també el caràcter lúdic i integrador del treball en grup.
 
D'aquesta manera, més de 200 participants, incloent usuaris i voluntaris de les entitats Tramuntana, Afatram, Vimar, El Trampolí i Astrid, així com l'equip del Casamar i representants de diferents àrees de l'Ajuntament de Palafrugell, van dur a terme diverses activitats aquest dissabte a la Bòbila: des d'un taller de mermelades casolanes fins a un "photocall" de temàtica culinària, passant per la creació de galetes, pastissos i uns enfilalls de fruita que van resultar ser els postres del dinar que més tard van compartir tots junts i que duia la firma de Quim Casellas i els seus.  
 
 Un any més, amb aquest segon "Entaulats", la col·laboració entre el restaurant Casamar, l'Ajuntament de Palafrugell, els voluntaris de les associacions que treballen amb discapacitats psíquics i, sobretot, els seus usuaris va donar fruit a una jornada per llepar-se'n els dits.