Més de 700 participants a l'Entrebancada

Mentalitzats a superar tots els obstacles que es trobessin per davant. Amb aquesta idea van sortir els més de 700 participants a l'Entrebancada de Palafrugell.
This text will be replaced
La que és fins a dia d'avui la única cursa d'obstacles de la província de Girona ha superat totes les expectactives i en la segona edició ja ha augmentat en prop de 400 el nombre d'inscrits. La competició va arrencar a les 11 en punt del matí de la zona esportiva de Palafrugell. El bon humor i les ganes de passar unes hores divertides era el que es desprenia dels participants minuts abans de donar el tret de sortida. Amb una vestimenta adequada per superar els diferents obstacles però, alhora, amb alguna peça simpàtica els equips van iniciar el periple que els portaria a recórrer fins a 7 km de distància, tot passant les diferents proves. Els obstacles han estat el secret més ben guardat de la prova.
 
Enfangats, amb alguna que altra rascada, cansats però amb un gran somriure, així passaven la meta els diferents equips, i és que malgrat esdevé una cursa en la que es vol guanyar en aquesta prima més que mai el valor de l'important és participar i afegiríem acabar ben brut, ja que és sinònim d'haver gaudit al màxim de l'experiència.