Mónica Azón i Carlos Martínez guanyen el X Euro Laser Masters Cup

Mónica Azón, en la categoria Radial, i Carlos Martínez, en Standard, es van proclamar vencedors de la desena edició de l'Euro Laser Màsters Cup celebrada aquest cap de setmana a Calella de Palafrugell.

This text will be replaced


D'aquesta manera, la regatista olímpica del Masnou dues vegades campiona del món, Mónica Azón, va aconseguir el seu quart trofeu consecutiu en aigües palafrugellenques. Al podi de la classe radial la van acompanyar l'holandès Wilmar Groenendijk i el madrileny David Peralta. Pel que fa a la categoria Standard, la classificació va anar molt ajustada fins a l'últim instant i al murcià Carlos Martínez el van seguir  Leandro Rosado, del CN Bétulo, i el valencià Javier Muñoz.

Tot i que estava previst que les proves es duessin a terme durant tres dies, degut al mal temps que va fer el divendres les embarcacions només van sortir al camp de regates dissabte i diumenge i, amb un vent òptim, van disputar fins a sis proves. En Radial, Azón va guanyar-les totes sis.

Pel Club Vela Calella aquesta regata, que forma part d'una Lliga Europea i atreu un gran nombre de regatistes estrangers, significa la data més assenyalada de l'agenda i edició rere edició les xifres i dades de participació baten nous rècords.

Més enllà del component esportiu, l'Euro Laser Màsters Cup també deixa una gran petjada a nivell econòmic a Calella de Palafrugell. Ja és costum que un cap de setmana fora de temporada alta per any s'omplin de visitants els hotels i restaurants locals.