El Palafrugell fa un pas decisiu cap a la permanència

El Palafrugell va fer un pas de gegant a la pista del Patí Vilanova per aconseguir la permanència. Els homes de Xevi Garcia encadenen 5 jornades consecutives sense perdre després de la victòria per 3-6 de dissabte.

El partit entre Vilanova i Palafrugell era important. Després d’un gol inicial de Gerard Pujol, pels blanc i negres, els locals varen poder remuntar gràcies a dos penals transformats pel veterà Francesc Bargalló. L’ex del Noia, especialista en llançaments d'aquest tipus no va fallar, va col·locar el 2-1 en un partit molt igualat. El Palafrugell no es va arronsar i després d’una targeta blava a Salvadó, Marc Brugué va aconseguir de falta directa, tornar la igualada a l’electrònic. Amb 2-2 es va arribar al descans.
 
La represa, va tenir un to completament diferent. El CH Palafrugell va sortir a totes. Va augmentar la seva intensitat defensiva i apretant es va avançar al marcador amb un nou gol de Gerard Pujol, el 2-3. Els de Xevi Garcia estaven decidits a trencar el partit i no varen trigar gaire a fer-ho. Un minut més tard Rubén Ruíz feia pujar el 2-4 que permetia distanciar-se una mica més de l'equip d'Alexis Castro.

El Vilanova, veient el partit perdut, va atacar intensament però el Palafrugell va segellar la victòria amb un gol de Rubén Ruiz. El partit estava molt ben encarat, però a diferència d’altres vegades, els blanc i negres, no es varen relaxar en cap moment i malgrat les dues targetes blaves mostrades a Gerard Pujol  i a Joni Durán,  el Vilanova només va poder reduir la diferència en un sol gol. El 3-6 definitiu obra de David Ros.

El Palafrugell encara la setmana amb els deures molt avançats i amb ganes de segellar aviat la permanència.