Les Escoles Velles de Begur celebren el seu 25è aniversari

El centre cultural Escoles velles de Begur ha celebrat el seu 25è aniversari. Per recordar com va néixer aquest espai de cultura al municipi de Begur, la sala d'exposicions del mateix edifici acull una exposició fotogràfica de Josep Carreras per commemorar aquests 25 anys.

L'exposició està formada per una trentena de fotografies del mateix autor que il·lustren bona part de la història d'aquest centre cultural fins a dia d'avui. 
 
La mostra està dividida en tres apartats, en el primer hi ha fotografies que recorden la reconversió de l'edifici en què hi apareixen des de les Escuelas Nacionales Dr. Arruga l'any 61, fins les obres de remodelació, l'acte inaugural del centre cultural l'any 1991 i les seves dependències: la biblioteca, la ràdio, l'arxiu, la sala d'exposicions, el pati i la llar d'infants.
 
La tercera sala que forma part d'aquesta exposició està formada per les orles de tots els cursos de la llar d'infants Ses Falugues. Un recull de fotografies que recorda tots i cadascun dels nens i nenes de Begur que han passat per aquest establiment des de l'any 91 fins a dia d'avui.
 
A més, també es poden veure fotografies de com ha anat evolucionant la ràdio local, la biblioteca o l'arxiu, equipaments que també formen part de l'edifici les Escoles Velles.
 
A banda d'aquesta exposició històrica, el municipi de Begur ha celebrat durant aquest cap de setmana diverses activitats per commemorar els 25 anys de la inauguració de l'equipament cultural de les Escoles Velles.