Presentació de les Festes de Primavera de Palafrugell

Un acte públic a plaça Nova ha acollit la presentació a la població de la que serà 54a edició de les Festes de Primavera de Palafrugell i del Carroussel Costa Brava 2016.

This text will be replaced

Les Festes concentraran les seves activitats principals els dies 13, 14 i 15 de maig i culminaran, com és habitual, amb el Carroussel Costa Brava-Carnaval de Carnavals, la multitudinària desfilada de comparses i carrosses pels carrers de la població i el fi de festa. En total seran aproximadament una dotzena d’activitats, destinades a tot tipus de públic i per a totes les edats, on els protagonistes seran la música, l’esport i l’oci.

A partir del 30 d’abril, s’inicia un programa festiu en el qual també hi col·laboren diverses entitats comercials, culturals i esportives del municipi amb algunes de les propostes que ja figuraven en edicions anteriors de les Festes i d’altres que s’hi afegeixen enguany.

Al Carroussel Costa Brava hi prendran part enguany 8 colles locals amb les seves carrosses inèdites: Dàlmates, EKSI, Els Incorrectes, Els Trompats, Garnatxa, Imaginació, Júnior i Pessigolla. Els grups d’animació estaran presents amb les colles Cheerleader’s 2.0, Confetti, DKVAS i La Tustarrada, més les 3 colles de comparses: Ballaruca, Nova Generació i Associació Llatina. El cartell de les festes ha estat creat per Lluís Bruguera.

Tots els han estat presents en un acte de presentació multitudinari al centre de la vila.