Palafrugell posa a debat l'educació

L'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palafrugell, ha iniciat un seguit de “Diàlegs” entre dues persones de reconegut prestigi, amb l’objectiu d'anar reflexionant sobre qüestions relaciones amb l’educació i elements que afecten a les “ciutats educadores”, com és el cas de Palafrugell.

 Aquest primer diàleg, ha tingut lloc en el Centre Municipal d'Educació, comptant amb la presència de Joan Manel del Pozo i Antònia Hernández. Del Pozo és professor de filosofia i síndic a la Universitat de Girona; també ha estat regidor d'educació a l'Ajuntament de Girona; mentre Antònia Hernández fou la directora del XIII Congrés de Ciutats Educadores que va tenir lloc a la ciutat de Barcelona. La temàtica del diàleg arriba sota el títol Palafrugell vila educadora: Què? Qui? Com?

L’entrada és gratuïta i oberta a tothom, i durant aproximadament una hora es dialogarà sobre aquesta temàtica i seguidament els assistents presents podran participar-hi fent aportacions o preguntes.

L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell ha iniciat aquests debats i diàlegs que han de servir per ajudar i permetre reflexionar sobre el moment que estem en l’actualitat en matèria d’educació i cap on volem anar els propers anys. A aquest procés el seguirà la fase d'actualització i redefinició del projecte de ciutat educadora.