El Nàstic es queixa a la Lliga pel tracte rebut a Palamós

Foto: Nàstic de Tarragona

Indignació a Tarragona pel tracte rebut en el partit d'aquest dissabte contra el Llagostera. El club grana ha emès un comunicat molt crític amb les mesures de seguretat a les que va ser sotmesa la seva afició al Municipal de Palamós.

El club ha emès una queixa formal a la LFP per la lentutud en els escorcolls i l'entrada d'aficionats a l'estadi. Asseguren que l'últim integran de la seva afició va entrar quasi mitja hora després del xiulet inicial. Lamenten que hi havia unes entrades massa petites i censuren l'actutud del Llagostera.

Els grana havien escalfat el partit amb el lleig que la Junta Directiva del club va fer al Llagostera. El president Josep Maria Andreu i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, van declinar anar a la llotja i van seure com un aficionat més.

El partit estava considerat de risc i a la reunió de seguretat entre cossos de seguretat, club i estadi s'havia acordat reforçar la seguretat. Durant tot el partit es van poder sentir insults provinents dels seients tarragonins cap a Oriol Alsina i el club llagosterenc.

El Llagostera, com de fet ja va fer durant tota la prèvia, ha mantingut una actitud de no voler entrar en pol·lèmica.