Més de 150 activitats al setè Flors i Violes de Palafrugell

Art, flors i gastronomia s'uneixen a la setena edició del Flors i Violes de Palafrugell. De divendres a diumenge, el festival acollirà 150 activitats lúdiques i culturals vertebrades pels carrers, patis i espais emblemàtics de Palafrugell. Enguany com a novetat, el certamen tindrà una festa inaugural i una altra de clausura.
El setè flors i violes comptarà amb 26 patis i 12 carrers guarnits. Els visitants tindran la oportunitat exclusiva d'entrar a espais que normalment resten tancats al públic i veure la transformació que n'han fet els artistes locals.Com a novetat i per primera vegada, la decoració s'ha fet en base a una temàtica comuna: l'univers i els seus elements. Cada creador ha fet el seu disseny en funció a l'aire, l'aigua, el foc o la terra, i a partir d'aquest leimotif ha fet treball de documentació per trobar les muses. Aquest és el cas de la Rosa Aguiló, que s'ha encarregat de transformar l'antiga fàbrica de suro Joaquim Esteva inspirada en els incendis que patien aquestes grans indústries. 
 
En l'apartat artístic, al Flors i Violes d'enguany hi figuren noms com el de Gemma Humet, Joan Masdéu, Enric Verdaguer o Nyandú entre d'altres. El certamen es complementarà amb una àmplia oferta gastronòmica amb el menú flors i violes, un dinar popular o l'espai de les food trucks. Una experiència rodona dedicada a sumar per completar la oferta primaveral de Palafrugell. 
 
Tota la informació del Flors i Violes d'enguany es pot consultar al llibret que edita l'ajuntament o l'aplicació gratuïta per mòbils del festival.