Èxit de venda d'entrades de la 50a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell

En poques hores, la tradicional Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell ha pràcticament exhaurit totes les entrades. Les localitats s'han posat a la venda aquest dimarts a les 10 del matí al web de l'esdeveniment per un preu de 30 euros i es pot dir que han volat.
This text will be replaced
Però no n'hi ha per menys, perquè enguany la cita de l'havanera més important de Catalunya celebra el seu cinquantè aniversari. Concert de luxe per tant el del proper dissabte 2 de juliol a dos quarts d'onze de la nit amb els clàssics Port Bo, Peix Fregit i Bergantí i una convidada especial com la palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz, que aturarà momentàniament la seva gira de presentació de Domus, per ser a l’escenari inigualable de Calella de Palafrugell.  
 
El concert serà l'activitat estrella d'un mig segle de vida que es celebra amb 50 accions repartides al llarg de tot l'any. El mes passat va començar a Palafrugell la campanya gastronòmica Sopars Cantats Pere Bahí que s'allargarà durant 2 mesos en els que 10 restaurants ofereixen sopars per 35 euros que inclouen concert d'havaneres i cremat. Les propostes gastronòmiques per aquest aniversari segueixen i és que el xef Joan Roca del Celler de Can Roca ha creat una tapa molt especial per l'ocasió anomenada 'L'Havanera' i també es podrà degustar un gelat de cremat.
 
En l'àmbit cultural destaca una exposició itinerant que s'inaugurarà el 15 de juny a Barcelona. En l'apartat editorial es reedita el culpable del naixement de la cantada, el llibre 'calella de Palafrugell i les Havaneres' també es reedita '50 habaneras' de Ricardo Balil el mateix autor que treu un llibre que recull cançons de taverna i l'any vinent veurà la llum un llibre commemoratiu dels 50 anys de la Cantada.
 
La campanya En-Cantada també inclou 'La Cantada als Auditoris' una gira de 4 actuacions al Teatre Auditori de Girona, al Palau de la Música de Barcelona, al Tetare Ateneu de Tàrrega i a l'Auditori Pau Casals de El Vendrell durant setembre i octubre.