El Xef Quim Casellas, convidat al Basque Culinary Centre

El Xef Quim Casellas ha estat el cunier convidat al projecte didàctic Cuinant amb els Xefs que s'ha dut a terme al Basque Culinary Centre de Sant Sebastià.

El sopar que van oferir ahir els 24 alumnes de la mà d’en Quim Caselles va ser un aparitiu de gamba del rec marinada amb el seu coral i presentada com un tàrtar; nyoquis de patata amb garoina, alls tendres i botifarra negra i blanca; saltat de carxofes amb pedrers d’ànec, ou de guatlla i pernil d’ànec; de plat principal, rap de Palamós rostit amb ragôut de primavera, pèsols, tirabecs i faves; i de segon, xai de Mas Mercè cuit a baixa temperatura amb espinacs, garnatxa i notes fumades. Les postres foren llimona, canyella i arròs de Pals i pa amb oli, sucre i xocolata.

Al sopar hi van assistir prop de 70 persones, que gaudiren dels plats tot aprenent de la cultura i l’art català i en concret de la Costa Brava, amb música en directe, pintura i gastronomia que va esdevenir en una gran experiència.