Els carrossaires de Palafrugell ultimen els últims detalls pel Carnaval de Carnavals

Un treball conscient, precís i de mesos per lluir durant unes poques hores davant la ciutat. Els carrossaires de Palafrugell encaren la recta final per tenir la seva carrossa a punt pel Gran Carrussel Costa Brava d'aquest diumenge. Quilos de purpurina, moltes capes de pintura i, sobretot, molta imaginació són alguns dels ingredients que fan falta per confeccionar carrosses com aquestes. Sembla tasca senzila però al darrere hi ha moltes hores i de molta gent.

This text will be replaced

En un ambient de competició sana les diferents colles ultimen els detalls de les seves carrosses sempre amb l'ull posat al que fa al del costat. És una diada festiva però també de concurs i com és lògic tothom vol guanyar.

Des de fa 54 anys, quan s'acosta el bon temps Palafrugell es vesteix amb molt de color, sona a gresca i brilla per damunt dels altres. Des de la dictadura franquista es celebren les Festes de Primavera amb el Carrussel Costa Brava com a plat fort. Una desfilada de carrosses i comparses que s'ha convertit amb els anys amb el Carnaval d'aquesta època de l'any a la Costa Brava.

Activitats els dies 13, 14 i 15 de maig

Les Festes  concentraran les seves activitats principals els dies 13, 14 i 15 de maig. En total seran aproximadament una dotzena d’activitats, destinades a tot tipus de públic i per a totes les edats, on els protagonistes seran la música, l’esport i l’oci. Al Carrussel Costa Brava i participaran una quarantena de colles però seran les locals qui l'obriran.

Una altra novetat d'enguany és l'espectacle Foc a la Torre a càrrec dels Ducs del Foc i els Grallers del Montgrí el dissabte a la plaça de Can Mario. Com l'any passat TV Costa Brava farà un ampli desplegament tècnic per portar-vos a casa el Carnaval de Carnaval amb  un programa en directe conduit per David Galzeran i Gerard Rius. Més de dues hores d'emissió per viure la festa des de casa