Els E.K.S.I guanyen en la modalitat de carrosses inèdites al Carroussel Costa Brava de Palafrugell

Amb l'espectacular muntatge d'Araknit's la Colla E.K.S.I de Palafrugell ha guanyat el primer premi de carrosses inèdites al 54è Carroussel Costa Brava. Aquest diumenge a la tarda, 27.000 persones van gaudir del carnaval de carnavals emmarcat dins de les Festes de Primavera de Palafrugell que va portar gairebé cinc hores de gresca i disbauxa a la ciutat. 
This text will be replaced
La Colla Garnatxa amb el seu homenatge a la mítica saga d'Star Wars va endur-se el segon premi en l'apartat de les carrosses que encara no s'havien vist aquest any i que per tant debutaven, mentre que la colla Júniors, amb el seu bosc encantat, van fer el tercer lloc del podi en aquesta categoria reservada només a les agrupacions locals amb un total de 8 participants. 
 
A l'apartat de comparses inèdites, el grapat de titelles de la colla jove Nova Generació ha fet el primer lloc. Els Gentils de Mont-ras, amb Els Pirates del Crit han quedat en segona posició, mentre que el tercer guardó se n'ha anat a les mans de la colla Ballaruca amb Màgic. 
 
Com sempre, el Carroussel Costa Brava ha comptat també amb la presència de multitud de colles de tot el territori. A la categoria de carrosses no inèdites, amb 14 participants, va triomfar La Carrossa de la Ràpita amb la seva proposta del vintè aniversari del grup que portava per títol "De la Ràpita a Moscou". Pel que fa a les comparses no inèdites, amb 8 colles inscrites, la colla Xiulet Amics del Carrer de Santa Creu amb El aprendiz de Brujo va proclamar-se guanyadora. 
 
Des de l'ajuntament de Palafrugell treuen pit davant de la consolidació i repercussió que ha adquirit el Carroussel Costa Brava, i entomen el repte de donar resposta a les necessitats que els plantegen els carrossaires. 
 
Al Carroussel Costa Brava van participar-hi també cinc grups d'animació i una carrossa inèdita fora de concurs. L'organització va entregar diversos accèssits premiant vestuari, efectes especials, originalitat i representació i fidelitat en la reproducció.