Un autobús unirà Palafrugell i Calella per la Cantada d'Havaneres

Un autobús llançadora gratuït comunicarà Palafrugell i Calella de Palafrugell el cap de setmana de la Cantada d’Havaneres, els dies 2 i 3 de juliol.

 

El servei el realitzarà l’empresa SARFA (Grup Moventis), col·laboradora de l’esdeveniment, amb un vehicle que ha estat especialment logotipat per a l’ocasió i que ja circula amb les imatges promocionals de la Cantada.  

L’autobús unirà, per l’Avinguda del Mar, la plaça d’Europa (Palafrugell) amb la plaça del Doctor Trueta (Calella) amb una periodicitat de 15 minuts, amb un ampli horari per facilitar l’accés a Calella, el retorn al nucli de Palafrugell i així afavorir la mobilitat dels assistents a les activitats dels dos dies.

Els horaris del primer torn del servei de transport per al dissabte 2 de juliol (Cantada d’Havaneres) s’iniciaran a les 17.30h fins a les 22.30h. Es reprendrà a les 23.30h i finalitzarà a les 4.50h de la matinada de diumenge, sempre amb una sortida cada 15 minuts.

El diumenge, 3 de juliol (concert d’Andrés Calamaro, Festival Í-taca) l’autobús començarà els seus viatges a les 17.30h i fins a les 21.30h. I, posteriorment, circularà de les 22.30h a la 1 de la matinada de dilluns.

Aquesta serà la primera ocasió que s’ofereix aquest servei d’enllaç Palafrugell-Calella-Palafrugell, tot  coincidint amb el 50è aniversari de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell.

Avui s’ha fet la presentació del vehicle logotipat amb la presència de l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, del primer tinnet d’alcalde, Albert Gómez i d’Enric Gimeno, gerent de l’empresa SARFA, del Grup Moventis.