Palafrugell acull aquest dissabte 300 atletes de més de 30 països al Míting d'Atletisme Palafrugell-Costa Brava

Palafrugell ha presentat la 24a edició del Míting d'Atletisme Palafrugell-Costa Brava en el que hi participaran 300 atletes de 30 països diferents.
 
This text will be replaced
 
Enguany en aquest míting palafrugellenc hi haurà atletes nacionals i internacionals de 30 països diferents. De Catalunya destaquen atletes que participaran en modalitats ben diferents: el palafrugellenc Miquel Alberto Blanco, sots-campió europeu júnior de llançament de martell; Dídac Salas amb el difícil repte de superar el seu propi rècord amb salt amb perxa, les velocistes Cristina Lara i Carmen Sánchez, els vallistes Aleix Porras, Roberto Diez i Juan Enrique Vallés, els joves saltadors d'alçada Marc Sánchez i Xesc Tresens i la llançadora de martell Jenifer Nevado.
 
Aquest míting d'atletisme és molt important per a tots els atletes que hi participen ja que molts d'ells competiran amb l'objectiu d'assolir les mínimes per als Jocs Olímpics de Rio i els Europeus d'Amsterdam o els campionats d'Espanya i Catalunya. Un míting de gran nivell que posa el municipi de Palafrugell al nivell de les grans competicions mundials.
 
Pel que fa als atletes estrangers destaca la participació d'una gran representació de joves velocistes sud-africans que, si tot els va com tenen previst, poden fer trontollar els rècords de l'estadi i posar en perill als velocistes acreditats amb les millors marques.