Atletes d'una trentena de països es troben al XXIV Míting d'Atletisme de Palafrugell

Palafrugell va ser aquest dissabte a la tarda una autèntica capital europea de l'atletisme amb la celebració del XXIV Míting d'Atletisme Palafrugell-Costa Brava. La ja tradicional trobada va ser d'aquesta manera la cinquena prova del circuit EAP 2016, en el que hi ha 18 proves repartides en 10 països europeus i que comparteixen una sèrie de normes i atletes en comú que van competint d'una ciutat a l'altra.
This text will be replaced
 
Els assistents a Palafrugell van poder gaudir de 30 proves de diferents disciplines i categories, des d'alevins fins a veterans, passant per infantils, cadets, juvenils i la categoria estrella, l'absoluta. En total, gairebé 300 atletes provinents d'una trentena de països de tot el món. 
 
Les disciplines que es van poder veure a l'Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès es van triar com cada edició variant respecte els anys anteriors i tocant una mica tots els grans blocs de proves de proves, per tal de poder oferir una selecció atractiva tant pels atletes com pel públic.
 
Des de l'organització es va valorar molt positivament la qualitat dels atletes participants, que van oferir un nivell superior al vist habitualment amb grans actuacions, com poden ser diversos rècords del Míting en, per exemple, les categories masculines dels 400 m tanques i el salt d'alçada.