Primers fitxatges a les files del Club Hoquei Palafrugell

5 equips de futbol 7 del Baix Empordà participaran aquest cap de setmana en el torneig de futbol base MICFootball7 que es celebrarà a Andorra.

This text will be replaced

Del 3 al 5 de juny dos equips de l'Escola de Futbol Castell-Platja d'Aro, un de l'Atlètic Bisbalenc i dos del Palamós seran al principat per disputar aquest campionat que aplega una totalitat de 100 equips, 16 més que l'any anterior. A banda dels 5 equips baixempordanesos, la província de Girona té presència amb 7 equips més.

Es tracta d'un torneig que consta de quatre categories que van de l'alevins de primer any, benjamins de primer i segon any i prebenjamins que reuniran fins a més de 2000 jugadors d'arreu. Els partits es jugaran en cinc instal·lacions: l'Estadi Nacional, Prada de Moles, a Encamp, en el camp d'esports d'Ordino, els nous camps de la Borda Mateu, de la Federació Catalana de Futbol i el Prat de Roure, a les Escaldes-Engordany.

El torneig s'inicia el dissabte amb la fase de classificació i el diumenge es disputaran les finals de les diferents categories.