Palafrugell mantindrà el nom dels carrers borbònics

Palafrugell mantindrà el nom dels carrers Isabel II i Alfons XII. L'Ajuntament va engegar a petició dels veïns una enquesta a les persones empadronades a aquests carrers amb noms borbònics per saber si si preferien mantenir o canviar el nom.
Una tècnica ha fet la votació porta a porta als 87 veïns empadronats en aquestes vies del sector Bruguerol. Prèviament han rebut a casa seva un díptic informatiu amb els pros i els contres que els suposaria el canvi de nom.
This text will be replaced
 
La gran majoria dels veïns s'han oposat al canvi de nom. Els tràmits que haurien de fer i els costos d'aquests han condicionat el vot negatiu a la proposta municipal.
 
Aquest divendres s'acabarà d'enquestar als pocs veïns que queden. Hi han participat les persones majors d'edat empadornades als carrers Isabel II i Alfons XII. 
 
El sondeig s'està fent perquè el ple va aprovar a finals d'any una moció en què es demanava eliminar els noms d'aquests dos carrers que recorden aquests monarques. Els veïns van fer notar el seu malestar per la decisió del ple i el govern es va replantejat el procés que tot fa pensar acabarà com una anècdota.