La Consellera Neus Munté inaugura l'escola d'Estiu Jordi Comas amb el No de la CUP a l'agenda mediàtica

"Si parlem de ponts em ve al cap la frase del President Puigdemont, els millors ponts són els que no es dinamiten". Sembla força evident que la CUP planava sobre tots els assistents a la inauguració de l'Escola d'Estiu Jordi Comas de la FOEG  i òbviament la Consellera no s'ha pogut escapar de les preguntes dels periodistes sobre el trencament amb el partit anticapitalista, però més enllà d'això Neus Munté no ha vingut a parlar dels cupaires sinó a ser la cara del Govern en una nova edició de l'escola d'Estiu Jordi Comas de la FOEG.

Els empresaris més influents de les Comarques Gironines i convidats il·lustres d'altres demarcacions s'han aplegat al Museu del Suro de Palafrugell en unes jornades amb la tecnologia com element central. L'empresa 4.0. En aquest futur cada cop més digital, el president de la FOEG, Ernest Plana, ha llançat un avís a navegants. "Hi seguirà havent feina però qui no estigui preparat per la tecnologia no tirarà endavant".

Plana ha lamentat que l'empresa encara no estigui preparada per assumir aquest entorn cada cop més digitalitzat i l'ha apuntat com essencial i més en una economia tant exportadora com la gironina. La consellera i portaveu del Govern Neus Munté ha qualificat aquests elements com la quarta revolució industrial.

El No de la CUP obliga a replantejar coses

Abans d'entrar en matèria Munté ha hagut de respondre sobre la situació política a Catalunya després del NO de la CUP als pressupostos. La Consellera ha enviat dos missatges: El Referèndum sempre ha estat damunt la taula i com que no tenen majoria parlamentària, des d'ara i fins a la qüestió de confiança caldrà parlar amb tothom.

Un cop dins l'auditori el tema CUP ha quedat a fora i Ernest Plana ha iniciat el seu discurs reivindicant la figura de l'empresari, una figura, ha dit, que no té el reconeixement que es mereix i per això la FOEG està impulsant des de ja fa uns quants mesos el projecte De Gran Jo Vull Ser Com Tu, on empresaris responen preguntes d'alumens de diverses escoles, i aqueests visitent les seves empreses.