Palafrugell acull la Copa Catalunya Infantil de Ciclisme

Palafrugell es va convertir aquest dissabte a la tarda en una autèntica capital catalana del ciclisme de promoció amb la celebració de la Copa Catalunya Infantil.
This text will be replaced
 
La cita de Palafrugell es corresponia a una de les diverses proves que configuren el circuit de la Copa Catalunya de ciclisme en línia i, per tant, era puntuable per a la classificació general d'aquesta. A més a més, Palafrugell va comptar amb la disputa d'última hora d'una altra competició: la prova del Campionat de Catalunya Absolut de Contra Rellotge Individual de la Categoria Infantil, tant en categoria masculina com femenina, que havia quedat suspesa per culpa de la pluja a la Cursa de Sant Joan Despí.  
 
D'aquesta manera, els ciclistes de les diverses categories van haver de competir en un circuit tancat d'una distància d'uns 1.400 metres a la zona del polígon industrial de Palafrugell, i en funció del grup d'edat van haver de completar un nombre o un altre de voltes, començant pels prebenjamins i els benjamins, que n'havien de fer una i seguint pels principiants, amb 3 voltes, els alevins, amb 7 voltes i els infantils que van haver de córrer fins a 14 voltes, és a dir, gairebé 20 quilòmetres en total. 
 
Sumant els inscrits de totes les categories, més d'un centenar de joves ciclistes van pedalar el dissabte sobre l'asfalt palafrugellenc.