Can Mario de Palafrugell presenta la seva programació d'estiu

Espiritualitat, equilibri, simbolisme i sensualitat. Tots aquests atributs van fer que Laurent Martin, més conegut com a "Lo", s'enamorés del bambú.  Amb l'exposició "Sur les chemins du bambou" aquest artista francès obre la programació d'estiu de Can Mario a Palafrugell en una mostra que comparteix amb una selecció de les obres de tres joves escultors del TallerBDN i de l'artista audiovisual Narcís Santamaria
This text will be replaced
 
 
"Lo" ha convertit el treball del bambú en l'eix de la seva vida des de fa 10 anys, assegurant que el material li ha servit per trobar l'equilibri que no tenia quan es dedicada al món de la publicitat i la moda.
 
L'artista ha viatjat per Laos, Tailandia, Vietnam i la Índia per retrobar-se amb els origens d'aquest material i conèixer a fons les seves característiques. El procés creatiu que l'han portat a confeccionar les escultures mòbils va començar a la Bambousaraie de Cévennes i s'ha allargat durant 2 anys.  
 
Per Laurent Martin, el bambú és un material únicque representa l'equilibri i que alhora està ple de contradiccions contraposades, perquè és rígid i sòlid però també flexible i és buit i ple al mateix temps. Per entendre millor aquestes propietats, es convida el públic a interactuar amb el material. 
 
Les tres exposicions de la Fundació Vila Casas de Palafrugell es podran visitar fins el 27 de novembre.