Ajuntament i Clipper's signen el conveni per tirar endavant el festival de Cap Roig

A tres setmanes perquè el festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell aixequi el teló, l'empresa promotora del festival i l'ajuntament de Palafrugell han tornat a formalitzar el conveni de col·laboració.
This text will be replaced
Un conveni que serveix per coordinar tots els aspectes del festival que cobreix l'ajuntament i és que malgrat sigui Ediciones Musicales Clipper's qui organitzi el certamen, és l'ajuntament a través del conveni qui aporta el personal necessari per a l'acomodació del públic assistent i per a la informació i difusió del municipi dins del recinte de Cap Roig. A la vegada és l'administració local qui es fa càrrec de la vigilància i control viari i d'espais públics i del condicionament de les zones reservades per aparcament de vehicles. Per la seva banda, el nom de Calella de Palafrugell apareix en totes les publicacions, cartells i altres mitjans que promocionen el festival.
 
El festival de Cap Roig obre la seva programació el proper 8 de juliol amb l'actuació dels Manel que seran els encarregats d'encetar un cap de setmana de primer nivell als jardins de Calella de Palafrugell que el dissabte acolliran el concert de Rod Stewart amb el seu tour "From Gasoline Alley to Another Country Hits 2016".
 
Santana, guanyador de 10 Grammys i 3 Latin Grammys i considerat com un dels millors guitarristes del món, és una altra de les peces clau del cartell de Cap Roig d'enguany. La banda irlandesa The Corrs, el referent del pop britànic Richard Ashcroft o el duo indie noruec Kings of Convinence completa la selecció d'artistes internacionals d'aquesta edició.