L'escenari de les Havaneres de Calella, a punt per l'arribada dels músics

Calella de Palafrugell ja ho té gairebé tot a punt per l'arribada de la 50a edició de la Cantada d'Havaneres. 

This text will be replaced

Amb l'escenari i les grades ja muntades per rebre les 1.500 persones que s'asseuran en aquestes localitats, Calella fa dies que ha començat a vestir-se per estar a punt dissabte a la nit. 
 
Els banyistes que hi havia aquest dijous a la platja del Port Bo de Calella de Palafrugell han vist com just al seu costat s'hi construia aquesta gran infraestructura que té una capacitat per 1.500 espectadors i que requereix moltes hores de muntatge per col·locar entarimat, graderies, il·luminació o material de so. 
 
Enguany se celebra la 50a edició d'aquesta tradicional Cantada d'Havaneres que començarà dissabte a 2/4 d'11 de la nit i en la que hi participaran els grups Port Bo, Bergantí, Peix Fregit i Sílvia Pérez Cruz. La cantada també es podrà seguir per les pantalles gegants situades a la Platja del Canadell i a la platja de Port Pelegrí de Calella, a la plaça Nova de Palafrugell i a la platja de Llafranc. Una nit màgica que els amants de l'havanera d'arreu de Catalunya s'esperen amb gran emoció ja que el de Calella és un esdeveniment únic a la Costa Brava.
 
Per commemorar aquests 50 anys d'havaneres, des de l'Ajuntament de Palafrugell han organitzat durant tot l'any una cinquantena d'actes tots relacionats amb el món de l'havanera.