Un bus llançadora gratuït facilità l'accés a Calella per la cantada

Palafrugell posa tots els mitjans per facilitar l'accés a Calella de Palafrugell el dissabte de la cantada. Les llargues cues i l'estacionament són un dels grans problemes que té la cantada d'havaneres amb més renom del país. 
This text will be replaced
El fet que milers de persones s'acostin fins a Calella per viure la cantada des de la mateixa platja del Port Bo o rodalies així com des d'altres nuclis de l'entorn provoca que la mobilitat durant aquesta jornada i per extensió el primer cap de setmana de juliol siguin una assignatura pendent. Enguany i coincidint amb el 50è aniversari de la cantada es posa a disposició de tothom qui ho vulgui un autobús llançadora gratuït que unirà Palafruegll i el nucli el cap de setmana de la cantada, amb una periodicitat de 15 minuts.
 
Un ampli horari per incentivar l'ús del transport públic per descongestionar i facilitar l'accés a Calella u el retorn a Palafrugell i afavorir la mobilitat tant de les persones que s'hi han de desplaçar per motius de feina com per gaudir de la vetllada. El servei el realitzarà l'empresa SARFA, col·laboradora de l'esdeveniment, amb un vehicle que ha estat especialment logotipat per a l'ocasió i que ja circula amb imatges promocionals de la cantada.
 
Pel que fa als taxis, aquests també oferiran un servei especial durant aquest cap de setmana. El dissabte a la nit s'habilita una parada al carrer pintor Serra de Calella a partir de les 12 de la nit per facilitar la marxa de la gent del nucli tot just acabat el concert.