Ultimen els treballs per inaugurar divendres el Festival Cap Roig

Els jardins de Cap Roig a Calella de Palafrugell ja estan apunt per acollir divendres el concert inaugural del Festival de Cap Roig. Serà Manel el primer grup en enfilar-se damunt d'aquest escenari per inaugurar aquest certàmen cultural que té un dels millors auditoris del país.
Al costat del mar amb unes vistes incomparables de la Costa Brava i enmig d'un jardí botànic de 16 hectarees de superfície s'hi alça aquest espectacular  auditori. Damunt de l'escenari hi actuaran artistes de la talla de Rod Stewart, Alejandro Sanz, Santana o The Corrs.
 
This text will be replaced
 
 
Per tal que divendres estigui tot llest, els tècnics encarregats del muntatge treballen des de finals del mes de maig. La gran infraestructura precisa d'iniciar el muntatge moltes setmanes abans.
 
Tot i tenir el mateix auditori dels darrers anys les novetats es concentren enguany en millores tècniques en il·luminació i so.
 
Aquest dimecres el director del Festival Juli Guiu farà públiques a Lloret de Mar les últimes dades, detalls i informacions referents al certàmen musical que arrenca divendres i que ens ofereix 23 nits de concerts d'artistes internacionals, nacionals i catalans al paratge de Cap Roig de Calella de Palafrugell.