Rod Stewart aixeca d'empeus tot el públic de Cap Roig

Calella de Palafrugell va viure aquest dissabte un dels concerts més esperats de l'edició del Festival de Cap Roig d'enguany. El rei del rock, Rod Stewart, va arribar a la Costa Brava després de més de deu anys sense trepitjar Catalunya i ho va fer amb un concert en què va demostrar una vegada més perquè la reina d'Anglaterra l'ha anomenat Sir Rod.
 
This text will be replaced
 
Amb 71 anys de vida però amb un esperit molt jove Rod Stewart va deixar clar a Calella de Palafrugell que té corda per estona i que els seus 55 anys de carrera musical li han servit per convertir-se en un artista únic i molt estimat, tal i com li va demostrar el públic de Cap Roig.
 
El concert, que va tenir dues parts, s'hi van poder escoltar les peces més conegudes del seu consolidat repertori. L'artista va estar acompanyat per la seva banda musical, i entre els músics destacats va haver-hi el saxofonista que en alguna ocasió va demostrar les seves habilitats amb aquest instrument de vent fent 'solos' dalt l'escenari. En escena tampoc van faltar-hi tres ballarines que, vestides ben lluentes i extremades no van deixar de moure l'esquelet al ritme de les cançons que entonava Stewart. Peces tan conegudes i esperades com  'Maggie May' o 'Da ya think I'm sexy' van ser claus en el repertori d'aquest dissabte a la nit.
 
Com sempre sorprenent, el britànic va aconseguir que el seu públic de la Costa Brava no deixés de ballar ni un moment i és que la seva energia, fàcilment contagiable, i la seva simpatia van ser la clau perquè Calella de Palafrugell passés una nit màgica entre jardins botànics i el mar.
 
Després de deu anys sense tocar a Catalunya, com era d'esperar, Rod Stewart va vendre totes les entrades setmanes abans del concert i, tot i que, gairebé no surt dels Estats Units el concert d'aquest dissabte a la nit podria fer-li veure que a Catalunya té una bona pila de fans.