Palafrugell enceta la Festa Major amb l'exposició de Bruna Valls, autora del cartell

Palafrugell ja està de festa major, uns dies de gresca que s'allargaran fins el 24 de juliol. Com és habitual s'enceten les festes del poble amb la presentació del cartell. Aquest any la dissenyadora ha estat la palafrugellenca Bruna Valls qui ha aprofitat l'encàrrec per fer la seva primera exposició individual.
 
This text will be replaced
 
L'artista fa més d'un any que treballa amb aquests personatges de cos humà i cap d'animal que sorprenen i entusiasmen a parts iguals. Els dibuixos de la Bruna Valls estan carregats de detalls i tant les cares com el vestuari i els gestos dels personatges prenen vida amb el sol fet d'observar l'obra. En poc més d'un any ha creat més d'un centenar de dibuixos com aquests que s'exposen al Teatre Municipal de Palafrugell.
 
Amb aquesta exposició s'enceta la Festa Major de Palafrugell. Durant 10 dies el poble s'omplirà de sardanes i actuacions de diverses gèneres musicals, també tallers familiars, exposicions, actuacions castelleres, espectacles d'animació infantil, les propostes per a joves i els tradicionals concerts i balls de Festa Major.
 
Dies per gaudir de l'espai públic i de les relacions socials. Una festa major que se celebra a ple estiu quan la massa turística i comercial del municipi té més volum de feina.