Antonio Orozco posa d'empeus el públic de Cap Roig

L'escenari del Festival de Cap Roig va rebre aquest divendres i per tercer any consecutiu un dels artistes espanyols més reclamats, sobretot pel públic femení, el barceloní Antonio Orozco.
 
This text will be replaced
 
El concert va arrencar de la manera més enèrgica possible amb 'Mírate', una de les cançons més roqueres del seu últim disc 'Destino'. Davant de les dues mil persones que van omplir totes les localitats de l'escenari de Cap Roig, des del moment en què Orozco va aparèixer dalt l'escenari va aconseguir que el públic s'entregués el 100% i estigués gran part del concert dret, amb les mans enlaire i corejant totes les cançons.
 
Un enèrgic Antonio Orozco que des del primer minut va animar el públic perquè cantés i ballés amb ell i com ja havia enunciat hores abans del concert a les xarxes socials, va repetir que aquella nit tenia ganes de posar 'l'auditori del revés' i ho va aconseguir, perquè malgrat les quatre gotes que van caure a l'inici del concert, el públic de Cap Roig va viure una nit màgica escoltant els peces més exitoses de l'artista.
 
Al concert no hi van faltar peces tan conegudes com 'Devuélveme la vida', 'Llegará' o 'Por pedir pedí'. Una vintena de cançons, la majoria èxits coneguts arreu del país. Uns èxits que el mateix Orozco va voler reconèixer i donar les gràcies al públic que tant l'estima i va explicar que si fa uns anys li haguessin dit tot el que viuria no s'ho hauria cregut mai.
 
Enèrgic, emotiu, simpàtic i sobretot molt entregat són els adjectius que qualifiquen tant al públic de Cap Roig com al mateix artista Antonio Orozco en la celebració del seu tercer concert al Festival de Cap Roig.