Cap Roig vibra amb la guitarra del reconegut mundialment Carlos Santana

L'escenari dels Jardins de Cap Roig va ocupar-lo aquest dissabte a la nit un dels millors guitarristes del món, el mexicà Carlos Santana.

This text will be replaced

L'artista va aterrar a Catalunya després de molts anys sense fer-hi cap concert amb tota la seva banda, inclosa la seva esposa, Cindy Blackman, a la bateria. Durant el concert Santana va deixar clar al públic de Cap Roig perquè és considerat un dels 100 millors guitarristes del món i perquè durant els gairebé 50 anys de carrera musical ha venut més de 90 milions de discos i ha guanyat 9 premis Grammy.
 
El públic de la Costa Brava va poder gaudir d'un concert en què el guitarrista mexicà va presentar algunes de les cançons del seu últim treball titulat Santana, però tampoc van faltar-hi temes tan coneguts com Maria Maria o el moment estrella que va ser amb la cançó 'Corazón espinado'. En total una vintena de grans temes que, sense perdre el seu estil inconfusible, van ser una fusió de rock, jazz, balada llatina i blues.
 
Els missatges místics de consciència de vida van ser també el fil conductor del concert en què Santana aprofitava algun moment per recordar al seu públic que 'tots som llum i amor' mentre tocava de manera increïble la seva guitarra.
 
La barreja entre les peces més exitoses de tots els temps i els temes de l'àlbum 'Santana IV' que reuneix la formació original de principls dels anys 70 i l'àlbum Santana VI que presenta 16 nous temes escrits i produïts per la banda que trenquen amb la mateixa energia superlativa que va convertir Santana en una força pionera en el món de la música i nom reconegut arreu del planeta, juntament amb el públic entregat de Cap Roig i l'espai idíl·lic dels Jardins van aconseguir convertir la nit d'un 23 de juliol en una nit que molts recordaran per sempre.