Doble ració de Super3 al Festival de Cap Roig

Poder ser part  del cartell del Festival de Cap Roig en tres de les darreres quatre edicions està a l'abast de molt pocs. Encara és més difícil que et programin dues nits consecutives. Això només ho aconsegueix un nom amb un dels públics més fidels i nombrosos de Catalunya: el Super3.
This text will be replaced
 
El club infantil més conegut a casa nostra ha aterrat aquest cap de setmana als Jardins de Cap Roig amb una doble data el divendres 29 de juliol i el dissabte 30 de juliol per tal de celebrar els seus 25 anys. Amb el mític Tomàtic fent de mestre de cerimònies, l'espectacle ha estat conduït pels SP3, el grup musical del Super3, integrat per quatre cantants i sis ballarins. 
 
L'eix central del 'show' era el muntatge "Sempre a punt!" dels SP3 en el que principalment es repassen els temes del darrer disc de la Família del Super3, "Arkandú". A temes com el mateix "Arkandú", "It's amazing" o "Sempre a punt" s'hi han sumat els més coneguts de l'última generació súper: "Benvinguts al club", "Uh! Oh" No tinc por!" o "Tots som súpers", entre d'altres.
 
Pel final encara hi ha hagut un parell de sorpreses reservades: per una banda, l'aparició d'alguns dels dibuixos animats de la casa sobre l'escenari; per l'altra, la interpretació d'un nostàlgic 'medley' format per les cançons més reconegudes del Super3 original, que ha fet aixecar  dels seus seients alguns pares que no fa gaire també eren súpers. 
 
La celebració del 25è aniversari del Super3 ha quedat emmarcada en el "Cap Roig Mini", iniciativa que pretén, i aconsegueix, omplir l'entorn de Cap Roig del públic més exigent de tots: els nens. El 14 d'agost serà el torn de "Tarzan, El Musical".