Kings of Convinence captiven Cap Roig

Amb aquesta gran ovació el públic del festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell rebia al duet indie noruec Kings of Convinence (conviniens). Davant un aforament pràcticament ple el cantant-guitarrista Erik Glambek i el guitarrista Erlend Oye es van posar a la butxaca en el minut zero de concert.
This text will be replaced
El concert va servir per repassar alguns dels seus èxits que els han portat a la fama mundial. Amb una vestimenta senzilla i amb una posta en escena amb tan sols llums de colors com ambientació, el duet va encetar la nit amb 'Winning a battle, losing the war' seguida de la flamant 'Toxic girl'. 
 
Un repertori molt polit que va consolidar una vegada més que el duet de Noruega continua estant en el lloc més alt de la música indi malgrat que fa set anys que no publiquen un nou disc.
 
La intervenció d'un petit piano amb la competenetració del públic van anar engrescant l'ambient de Calella de Palafrugell. 
 
El pròleg als Kings of Convinence el va posar Joan Dausà que va oferir un petit tastet del seu nou projecte de cançons en anglès. Un concert el de Dausà que va ser curt però intens i que ja feia preveure que per davant hi hauria una gran nit.