Cap Roig, als peus de Malú

Malú, una de les veus més consolidades del panorama espanyol, va aterrar aquest dimecres al Festival de Cap Roig.  L’artista madrilenya, ja vella coneguda del certamen de Calella de Palafrugell, va presentar el seu darrer disc, Caos, davant d'un públic enfervorit i sempre fidel als seus 19 anys de carrera musical. 
This text will be replaced
Trepitjant fort l'escenari medint la reacció del públic a temes de la nova fornada com Cenizas, De vez en cuanto o Encadenada a ti, l'artista va presentar una posada en escena potent on va combinar cançons en veu i piano, en acústic o amb tota la potència de la banda al complet. 
 
L'atzar o la divina comèdia van voler que just després de cantar El Apagón, les llums de l'escenari deixessin de funcionar. Durant la reparació, Malú va prendre la paraula per explicar el seu amor per la Costa Brava i admetre va que darrere de l'artista hi ha una persona tímida a qui no li agrada ser el focus d'atenció.
 
Com tot concert com déu mana, el moment apoteòsic de la nit va arribar amb els visos, pels quals Malú va reservar els seus grans hits com El Aprendiz, Toda, Blanco y Negro o A prueba de ti. Uns temes que van deixar el públic afònic i als peus de la neboda de Paco de Lucía, que amb més de 2 milions de còpies venudes, 12 discos publicats i 22 discos de platí, ostenta el tro de reina del pop espanyol actual.