Unió assegura que seguirà ferm amb les seves idees

L'equip d'Unió s'ha trobat un any més al Restaurant Ca la Montse de Llofriu per celebrar el ja tradicional esmorzar d'Unió al Baix Empordà.
 
 
La trobada s'ha fet aquest dissabte al matí al municipi de Llofriu i hi han assistit una cinquantena de militants d'Unió i els seus portaveus. Entre ells s'hi han pogut veure el Secretari General Ramon Espadaler, el President intercomarcal de Girona Xavier Dilmé, Núria Anglada, Montse Surroca com també Duran i Lleida, entre mols altres.
 
En aquesta trobada, Unió ha aprofitat per deixar clar que segueix i seguirà al peu del canó i que per res del món dimitirà de les seves idees. Asseguren que el que faran a partir d'ara és canviar el format i la manera d'organitzar-se i de partit però en cap cas deixaran enrere les seves idees que són dues de clares: la catalanitat des d'una posició centrada. 
 
L'esmorzar a Ca la Montse de Llofriu és una trobada tradicional que des de fa molts anys celebra el grup d'Unió amb l'objectiu d'intercanviar idees i opinions i també demostrar que la unió fa la força.
 
El Secretari General d'Unió, Ramon Espadaler, aprofitant les declaracions als mitjans, ha volgut donar una mostra de suport a tots els cossos d'emergències que treballen arreu de Catalunya en els diferents incendis que hi ha actius.