Sergio Dalma enamora una vegada més al públic de Cap Roig

Si existeix un títol de nòvio de Catalunya, Josep Sergi Capdevila fa uns 25 anys que el té i no el perd; encara que els mèrits els hagi aconseguit sobre l'escenari amb un altre nom: Sergio Dalma. El sabadellenc ha tornat a omplir de gom a gom les grades del Festival Cap Roig aquest cap de setmana amb una actuació el dissabte i una altra el diumenge i ha demostrat perquè aixeca tantes passions allà on va. 
This text will be replaced
 
Sergio Dalma ha portat a Calella de Palafrugell el concert de presentació del seu dissetè disc, anomenat "Dalma", aclamat per crítica i públic i farcit de cançons més poperes i rítmiques del que és habitual en el seu repertori clàssic. 
 
En un recital de fins a 27 cançons i al voltant de dues hores de durada,tal i com era d'esperar, els punts de màxima eufòria entre el públic majoritàriament femení, però, s'han donat quan l'artista ha entonat els seus "hits": des dels propis fins a les versions de clàssics italians que tant reconeixement li han donat. D'aquesta manera, amb cançons com "De amor ya no se muere", "El Jardin prohibido", "El mundo" o "Gloria" des de ben aviat han aixecat a tothom del seu seient. 
 
Per descomptat no hi han faltat les aclamades peces que el van catapultar a la fama, com "Esa chica es mía" o "Bailar Pegados". Sergio Dalma ha deixat clar una vegada més perquè la seva veu  enamora allà on ell vagi, però també el seu carisma, i amb interpetacions com la del "Boig per tu" de Sau a cappella ha demostrat que se sap posar el públic a la butxaca. Merescudament, hi ha Sergio Dalma per anys.