Festival de Catarres a Cap Roig

Cap Roig ha saltat, ha cantat i ha ballat a ritme de Catarres i és que la banda d'Aiguafreda porta la festa allà on va i sense esforçar-s'hi massa va trencar de seguida amb el format de Cap Roig fent aixecar al públic de la grada fent bandera del que els ha fet tan grans en tan poc temps: un directe enèrgic i festiu.
 
This text will be replaced
 
Era la primera vegada que Els Catarres pujaven damunt d'aquest escenari de Calella de Palafrugell i ho han fet amb la gira 'Supernova'. També a Cap Roig Els Catarres han esgotat entrades i és que han anunciat una pausa del grup. La banda haurà fet 130 actuacions durant la gira Supernova amb la que presenten el seu tercer treball ' Big Bang' i s'acomiadaran a Barcelona el mes de novembre amb entrades exhaurides en les 7 actuacions previstes. Han anunciat l'adéu però segurs que tornaran, això sí quan el grup pugui aportar quelcom nou a la música catalana.
 
En el concert d'aquest dilluns a la nit a Cap Roig no hi van faltar temes com Jenifer,  Invencibles, Seguirem lluitant, Estels al Vent, Tintin o aquesta, Vull estar amb tu.
 
Com a traca final Els Catarres es van reservar En Peu de Guerra, El món és teu i Rock and Roll, el hit escollit per posar el punt i final al seu primer concert al Festival. El grup ja pot esborrar un altre dels reptes de la llista, han aprovat amb nota en el seu pas per Cap Roig.