Amaral eixuga la pluja al Cap Roig més rocker

No semblava la millor nit de totes i les imatges eren més de tardor que no pas de Festival d'estiu, però el rock és el que té: És èpic per naturalesa.

This text will be replaced

El primer en obrir foc va ser Eric Verdaguer, que va fer dissipar la pluja i va ajudar al públic a seure's a les graderies molles de Cap Roig. El cantautor d'Igualada va portar  el seu indiefolk de reminiscències britàniques i va presentar el seu primer disc Moonstruck.

Amb l'amenaça de pluja encara ben present però un públic ja acomodat a les graderies Amaral va sortir a l'escenari en el que és el seu debut a Cap Roig davant d'un públic entregadíssim que malgrat la fred i la pluja intermitent no va parar de xalar amb les cançons del grup aragonès.
Amb una estètica rockera, el paio de la boina de sempre i sons electronitzats Amaral va desplegar un directe potent que va fer aixecar bona part del públic de la cadira. Els fans més entregats demostraven la nosa que els feia la cadira, drets i corejant els grans hits del grup liderat per Eva Amaral com Sebas, Guille y Los Demás, Llévame Muy Lejos, Sin ti No Soy Nada o Salir Corriendo entre d'altres.

Tímida alhora de dirigir-se al públic però una fera damunt l'escenari, Eva Amaral va cantar també cançons del seu darrer àlbum, Nocturnal, que va anar intercalant amb els seus èxits i la presentació dels diferents membres de la banda.

Pluja al marge, bon debut al Cap Roig davant dels bons. Aquells que mai perden el somriure ni el glamour encara que faci fred, plogui i vagis vestit amb un ponxo de plàstic.