Melendi s'entrega a Cap Roig

Melendi ha fet tremolar de nou Cap Roig amb un directe potent en el que el públic gaudia dempeus dels èxits del músic asturià. La música de Melendi ha canviat, com ho ha fet el l'estil i la seva persona. La carrera musical de Ramón Melendi va arrencar fa 15 anys i la seva popularitat va créixer a un ritme frenètic.
Els seus directes els han vist més de 2 milions d'espectadors. També a Calella de Palafugell es van esgotar les entrades per aquest concert. Gent de totes les edats omplia la graderia i seguia atenta els pròlegs explicatius del músic. El públic no parava d'aixecar-se i seure's i és que la discogragia de Melendi està carregada de temes que arrenquen com una balada i pugen el ritme rocker on Melendi si sent tan còmode.
 
This text will be replaced
 
Sincer, entregat i molt proper als seus seguidors Melendi explica la seva vinculació amb la música a través d'unes lletres directes i fins i tot dures i crítiques que l'han portat a aconseguir 1 disc d'or i 12 de platí. 
 
Melendi ha tornat a Cap Roig després de la seva estrena el 2013 aquesta vegada dins la gira 'Directo a Septiembre' en el que l'asturià esgota els temes del seu darrer treball extret d'un gran directe de Madrid on presentava 'Un alumno mas'.
 
En el concert d'aquest dimecres Melendi va interpretar una trentena de temes en més de 2 hores de directe. No hi van faltar cançons com aquesta que el van fer pujar fins al capdamunt de les llistes d'èxit musicals. Tampoc hi van faltar hits com 'Barbie d'extrarradio', 'La religión de los idiotas', 'Tu jardin con enanitos', 'Que el cielo espere sentado' o 'Lágrimas desordenadas'. El directe va deixar moments pel record dels presents: un parell de rumbes tocades en acústic, pell de gallina en la interpretació de la dramàtica 'Saraluna' i l'entrega de músics i públic a parts igual en 'Cenizas en la eternidad'.
 
Melendi va quedar encantat de tornar al magnífic escenari de Cap Roig i els seus seguidors entusiasmats amb l'espectacle que va oferir. De ben segur ha marxat de la Costa Brava convençut que hi tornarà.