Cap Roig als peus d'Alejandro Sanz

'Si pogués escollir un idioma per parlar, aquest seria la música'. D'aquesta manera va ser com Alejandro Sanz es va declarar davant les dues mil persones que hi havia de públic aquest dissabte al Festival de Cap Roig. 
This text will be replaced
 
 
Calella de Palafrugell va viure un dels concerts més esperats amb un dels artistes espanyols i internacionals més reconeguts del moment. Alejandro Sanz va sortir a l'escenari amb el seu carisme i el seu do per enamorar el públic que des del primer acord va estar rendit als seus peus.
 
Acompanyat d'una gran banda de músics amb molts instruments de vent i quatre coristes amb unes veus impressionants, Alejandro Sanz va presentar a Cap Roig algunes de les cançons del seu nou àlbum 'Sirope', tot i que la nit va estar marcada també pels grans èxits de l'artista.
 
Així, 'El silencio de los cuervos' del nou disc va encetar aquest concert en el que van seguir temes tant mítics com 'Desde cuando' o 'Quisiera ser', cançons amb les que el públic va cantar gairebé més que ell mateix. En el repertori tampoc van faltar-hi 'Amiga Mía', 'Camino de rosas' o 'Paradise', unes peces amb les que Alejandro Sanz ha anat creixent fins a convertir-se en el gran monstre de la música que és avui. A més, també va tenir un moment per emocionar-se i recordar a Paco de Lucía al que li va dedicar el tema 'La música no se toca'.
 
Alejandro Sanz va tancar aquest dissabte a l'escenari de Cap Roig la primera etapa de la gira 'Sirope Vivo' que va començar fa més d'un any i que l'ha portat als esceneris d'arreu del món. L'any passat ja el va presentar a Cap Roig i aquest dissabte va ser l'últim concert de la gira, per tant, un concert molt especial que va poder compartir amb l'entregadíssim públic de Calella que no va abaixar la guàrdia ni un sol moment. Un concert que va ser una festa de comiat de l'estimadíssim Alejandro Sanz que durant l'espectacle va anar recollint petons, carícies i, fins i tot, rams de flors dels seus fans més fidels.