Richard Ashcroft també ha fet parada a Cap Roig

 
Una de les veus masculines més impactants i fàcils de recordar del panorama musical britànic va passar aquest divendres a la nit pel Festival de Música dels Jardins de Cap Roig. 
 
This text will be replaced
 
Richard Ashcroft va aterrar per primera vegada a l'escenari de Calella de Palafrugell i, tot i que les graderies no es van emplenar del tot, el públic va gaudir d'una nit màgica veient sobre l'escenari un dels músics cantautors més destacats del panorama anglès i internacional.
 
El concert va començar amb Jacobo Serra a l'escenari que va fer de teloner del gran Ashcroft. Jacobo Serra és un cantautor espanyol, també conegut com el Trobador que canta a la tristesa, que va presentar al públic de Calella algunes de les cançons del seu primer treball 'Don't Give Up' que ha estat aclamat per la crítica internacional. 
 
A dos quarts d'onze de la nit puntual va ser el torn de Richard Ashcroft, el que el públic esperava amb delit. Només sortir a l'escenari el públic va cridar i aclamar aquest mític personatge antic cantant del conegut grup The Verve que, sol dalt l'escenari, amb les seves habituals ulleres de sol i la guitarra a les mans, va començar entonant la peça 'Sonnet' i va seguir amb 'A song for the Lovers'.
 
El repertori d'Ashcroft a Cap Roig va ser curt però intens, amb tansols 12 cançons el britànic va ser capaç d'enamorar el públic de la Costa Brava que va poder gaudir d'una nit especial entre els jardins botànics i el mediterrani.