Cap Roig aposta pels més petits amb 'Tarzan, el musical'

El públic familiar va inundar dissabte els Jardins de Cap Roig disposats a convertir un dels auditoris més admirats dels festivals d’estiu en una autèntica selva. El Festival Cap Roig ha programat en aquesta edició l’espectacle ‘Tarzan, el musical’,
una obra de teatre per petits i grans on l’humor, les cançons i la dansa atrapen l’espectador que gaudeix amb la història del nen de la selva, la seva amiga la mona Xita i uns visitants peculiars que s’endinsen a la seva selva.
 
This text will be replaced
 
El musical està dirigit per Ricard Reguant i compta amb un bon repartiment que encapçala Mikel Hennet interpretant a Tarzan. L’acompanyen Alba Messa com a Jane, Tamara Agudo com a Xita, Raúl Cassineiro a la pell del científic Joseph Bishop i Fedor de Pablos que li toca el paper del dolent, Tobbey Carton.
 
Els actors van apropar-se al públic intercanviant moments del musical. El dolent es va voler guanyar als més petits repartint-los caramels i amb unes màscares d'animals els nens i nenes van participar a l'acció.
 
En el musical no hi faltava cap personatge: hi havia el líder que s'enamora de la noia que acompanyava al seu pare, un científic amb aires de boig, a l'avenutra a la selva on el multimillonari Carton hi va a la recerac d'un tresor per engreixar la seva butxaca. No menys importants són el simpàtic guia africà de l'expedició o personatges com l'aranya, el cocodril o l'ànec que ajuden a l'espectador a seguir el ritme dels fets.