The Corrs porta el seu folk rock irlandès a Cap Roig

Era la primera vegada que pujaven damunt l'escenari de Cap Roig i ho van fer amb totes les entrades venudes. Després d'una llarga aturada el quartet irlandès The Corrs ha tornat als escenaris presentant el seu últim disc, 'White Light'. Aquesta gira els ha portat a Catalunya i concretament a la Costa Brava on van quedar fascinats de l'escenari.
En el marc incomparable d'un jardí botànic arrant de mar, amb la brisa marina que refrescava l'ambient i una gran lluna que els il·luminava els The Corrs van brillar demostrant que tan sols han parat el temps en el seu llarg parèntesi.
 
This text will be replaced
 
L'Andrea posant-hi la veu, les ganes i la simpatia, la Sharon al violí i acompanyant amb la veu a la seva germana, la Caroline demostrant la seva destresa a la bateria i en Jim a la guitarra, piano i marcant la veu masculina els The Corrs van omplir l'escenari amb el seu folk-rock irlandès amb el que han venut 30 milions de discos. Encantada pel paratge on actuaven i amb molt bona voluntat la cantant va saludar al públic amb un català irlandès molt aplaudit a l'auditori.
 
El quartet presentava el seu sisè àlbum que va sortir a finals del novembre passat. En el directe van tocar els temes que els han fet coneguts a nivell mundial com 'What can I do', 'Radio', 'Only when I sleep', 'Dreams' o 'Breathless' entre d'altres. El concert va deixar memorables moments musicals del folklore irlandès.