Cap Roig tanca amb 45.000 espectadors

El Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell tanca l'edició 2016 amb un 96% d'ocupació, una xifra inèdita pel certamen. De les 23 nits de concerts, 19 han aconseguit fer un sold out, portant un total de 45.000 espectadors als Jardins de Cap Roig. 
This text will be replaced
Amb l'autoexigència de portar sempre primeres espases de cada gènere, Cap Roig tanca amb satisfacció una edició en què han treballat per consolidar les seves línies d'acció i aconseguir així diversificar el seu públic. 
 
A l'apartat internacional han brillat artistes com Rod Stewart, Santana, Status Quo o The Corrs. Al nacional, estrelles com Alejandro Sanz, Malú, Amaral o Sergio Dalma, mentre que Manel, Catarres o Sopa de Cabra han triomfat en la branca demúsica catalana. Pel que fa als espectacles per tota la família, hi han passat el sempre admirat Super3 celebrant els 25 anys o Tarzán el Musical. Un compendi de 23 nits en total que ha tingut moments d'allò més especials. 
 
Des de la direcció del Festival de Cap Roig ja couen l'edició del 2017, en la qual estudien allargar uns dies més la temporada de concerts.